DIENSTEN

Onze diensten zijn op te delen in drie groepen.Wij zetten gedurende het gehele proces een 6-tal stappen. U bepaalt zelf waar u inspringt en of u dus het gehele proces meeloopt of alleen een klein gedeelte.


SCHERP & FRIS
IN CONCEPTEN

 

1. Allereerst kijken we naar trends en de doelgroep. Wie zijn de belangengroepen en waar hebben zij behoefte aan?

 

2. Daarna gaan we verder met een analyse om te onderzoeken wat nou dé scherpe kernwaarden zijn van de organisatie die voor een frisse positionering kunnen zorgen.

 

3. Dan kijken we om ons heen en bekijken we andere bedrijven in de desbetreffende branche.Wie zijn deze bedrijven, wat zijn de sterktes en zwaktes en wat doen ze juist níet.

 

4. Nadat we deze inzichten aan jullie hebben gepitcht, gaan we aan de slag met concepting. Hoe kunnen we met alle verzamelde waarden optimaal inspelen op de behoeften van de belangrijkste doelgroepen? Anders gezegd: Hoe kunnen we het hoofd en het hart van de consument veroveren? We ontwikkelen in dit stadium een passende strategie.

 

5. Na een creatieve strategie bedacht te hebben, vertalen we deze door naar belevingsconcepten die de consument beweegt. We zorgen voor onvergetelijke momenten.

 

6. Last but not least vertalen we het concept door in visualisatie. Een passende huisstijl, logo, brochures en noem maar op. Een volledige uitwerking tot in de puntjes.

Design door PEPERMUNT Concepts